Ce pensule de machiaj recomandati

Autor: Ramona Chiriță

Este o întrebare pe care o primesc foarte des atât de la cliente cât și de la studentele de la curs. Toate se așteaptă să le recomand un anumit brand. Nu este așa, nu crede că există un brand minune.

Pensule make-up din etuiul meu

Etuiul meu conține pensule de la mai multe branduri. 

În principal are pensule de la Leonardo, Make Up For Ever, Nastelle, dar și alte branduri mai scumpe și mai ieftine, le aleg în funcție de formă, tipul de păr. Nu le poți găsi pe toate la un singur brand, asta este sigur.

Pensule make-up pentru începători

Recomandarea mea pentru un make-up artist începător ar fi să aleagă pensule de calitate superioară, asta îl va ajuta să învețe mult mai ușor. 

De foarte multe ori această alegere este foarte grea pentru un începător, de aceea am căutat să fac o recomandare studentelor în prima zi de curs.

Am ales să recomand pensulele de la Leonardo raportul calitate preț este foarte bun. 

Setul de 15 pensule pe care am ales să-l prezint în prima zi de curs conține toate pensulele necesare unui începător, nu este nici o pensulă în plus, toate ajută la realizarea unui machiaj complet. 

Pensulele din set sunt bine alese, ex: există o singură pensulă pentru pudră, una pentru fardul de obraz. 

Un make-up artist începător nu are nevoie de mai multe pensule de același fel, excepție fac pensulele pentru fard, aici avem nevoie atât de pensule plate cât și pufoase de marimi diferite. 

Este foarte important ca orice începător sau orice persoană pasionată de machiaj să înțeleagă că dacă dorește să învețe să machieze are nevoie de pensule de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2021 CursuriMakeup.ro Temă dezvoltată de Lucid Dreams eSystems.