Cele mai bune pensule pentru machiaj

Atât make-up artiștii cu experiență, cât și cei aflați la început de drum caută în permanență cele mai bune pensule pentru machiaj.

Un make-up artist știe cât de importante sunt pensulele în desfășurarea muncii sale.

În trusa unui make-up artist se vor regăsi pensule din păr sintetic și pensule din păr natural.

Pensulele din păr sintetic sunt folosite doar pentru aplicarea produselor cremoase. Acestea nu absorb produsul, astfel pensula va fi mai ușor de curățat și nu se va pierde mult produs.

Pensule din păr natural

Pentru aplicarea produselor pulbere se folosesc doar pensule din păr natural. În special pensulele pentru aplicare fard sau pensulele pentru blending trebuie să fie fabricate din păr natural.

În primul rând va trebui să vă dea de gândit prețul pensulei. Internetul este plin de seturi de pensule ieftine care sunt prezentate ca fiind din păr natural. De fapt cumpărați un păr sintetic mai moale.

Un set de pensule din păr natural nu poate avea preturi de 70 sau 100 lei.

Cât costă o pensulă din păr natural

În general o singură pensulă, de exemplu pensula de pudră, din păr natural, costă minim 80 lei.

ATENTIE și părul natural poate fi de calitate inferioară sau de calitate superioară. Bineînțeles, dacă ne dorim o pensulă de pudră, fabricată din păr de veveriță de calitate superioară, putem să plătim si 400 lei pentru o singură pensulă.

O pensulă din păr natural de calitate superioară va avea o durată de viață mult mai mare.

Prețul unei pensule de machiaj este determinat și de tipul din păr din care este fabricată. Ex: părul de veveriță sau cel de samur este foarte scump, ceva mai ieftin este părul de capră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2021 CursuriMakeup.ro Temă dezvoltată de Lucid Dreams eSystems.