Cursuri de machiaj online sau tutorial pe youtube

Tutorialele de machiaj de pe Youtube

De mulți ani tutorialele pe youtube despre machiaje sunt intens urmărite de femei, indiferent că sunt simple pasionate de machiaj sau make-up artiști. Este un mod comod de a învăța lucruri noi și mai ales gratis, așa gândesc majoritatea dintre noi. 

Ele sunt eficiente mai mult pentru make-up artiști cu experiență care cu o bază solidă cunosc toate etapele machiajului, știu să fure informație chiar dacă aceasta nu este expusă direct de către realizatorul materialului. 

Tutorialele de machiaj sunt adevărate panouri publicitare pentru brandurile de cosmetice, multe dintre aceste filmulețe au ca scop doar vânzarea de produse. Aceste tutoriale de machiaj sunt create în general fie pentru a face reclamă make-up artistului care le realizează sau anumitor produse.

Nu sunt împotriva acestor tutoriale, ele sunt un mod prin care îți poți îmbogăți cunoștiințele, dar nu pot înlocui informațiile oferite de un curs de machiaj pentru începători. 

 

Curs online de machiaj

Mai nou cursul de machiaj pentru începători poate fi și curs online. Din acest curs poți învăța cum să realizezi un anumit tip de machiaj,                  ex: machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj smokey eyes.

În cadrul fiecărui curs se prezintă structura machiajului:

-structura machiajului ales;

-pensulele și produsele folosite;

-cromatica de culori cel mai des utilizată;

-adaptarea machiajului în funcție de forma ochiului și forma feței;

În cursul online informația este mult mai bine structurată, de cât în cazul tutorialului de pe youtube.

De obicei cursurile online sunt susținute de traineri experimentați. Aceștia au predat machiaj mulți ani, știu cum să expună informația, astfel încât să se facă înțeleși. Ei știu să-și explice ceea ce fac, nu doar să machieze.

Cursul online este o demonstrație de machiaj, în timpul căreia make up artistul explică toți pașii, argumentează alegerile sale cu privire la produsele și pensulele folosite.

O parte din cursurile online se desfășoară live, adică make-up artistul realizează machiajul în timp ce tu îl urmărești pe calculator. Acest lucru îți dă posibilitate să pui întrebări trainerului și poți primi răspunsul imediat.

Alege să înveți de la profesioniști!

A învăța un lucru greșit te poate costa mult!

Indiferent de unde îți extragi informația curs online sau tutorial pe youtube, trebuie să te asiguri că acea informație este corectă.

În machiaje se formează anumite reflexe, dacă acestea sunt deprinse greșit îți va fi foarte greu mai târziu să te schimbi și să lucrezi corect.

Din toate cursurile pe care le parcurgi extrage informația și adaptează stilul tău personal, nu încerca să copiezi machiajul sau stilul make-up artistului.

Fii diferit de ceilalți și cu siguranță vei fi apreciat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 CursuriMakeup.ro Temă dezvoltată de Lucid Dreams eSystems.