MASTERCLASS by Alexandru Abagiu


313 · Durata: 1:20:00 Premium
Preț: 390.00 Lei

Cumpără
SAU

Intră în cont în cazul în care deja l-ai cumpărat

MASTERCLASS by Alexandru Abagiu


Makeup artistul cu experiență internațională, Alexandru Abagiu, a decis să-și împărtășescă secretele și trucurile profesionale cu specialiștii din domeniul frumuseții.

Alexandru Abagiu oferă sfaturi din propria experiență, într-un interviu destinat exclusiv celor care au cumparat bilete la MASTERCLASS by Alexandru Abagiu, eveniment ce urmează sa aibă loc în București, imediat ce autoritățile o vor permite.

Câteva dintre subiectele interviului:

 • Cum să îți vinzi imaginea
 • Ce, când și cum să postezi pe rețelele sociale
 • Cum să îți împărți timpul între make-up și stilizare sprâncene
 • Tipuri de make-up artiști
 • Cum să te promovezi
 • Cum să îți gestionezi banii și investițiile în mai multe domenii
 • Tipuri de clientelă
 • Colaborarea dintre make-up artist și agentul său.
 • Masterclass Alexandru Abagiu


  "Hello, guys! Sunt Alexandru Abagiu și vreau să vă mulțumesc în primul rând că ați fost alături de mine și de Magazinul de make-up în această perioadă grea, aș putea spune pentru noi toți, pentru această profesie. 

  Vreau să vă mulțumesc că ați avut încredere și nu v-ați retras banii, n-ați cerut rambursarea biletelor pentru Masterclass-ul care ar fi trebuit să aibă loc pe 04.04.2020. Așa cum știm cu toții, din cauza acestor condiții super speciale care au invadat întreg globul, a trebuit să reprogramăm pentru o dată pe care încă nu o știm. Din cauza faptului că deși situația s-a relaxat, nu avem încă normele pe care statul ni le impune pentru adunări de genul acesta.Un masterclass întotdeauna se va face într-o incinta închisă din cauza demonstrației, din cauza nevoilor speciale de sonorizare și așa mai departe.

  Vreau să vă mulțumesc încă o dată că ați fost alături de noi, că ați avut încredere în brandul meu și în brandul Magazinului de make-up și sperăm să nu vă dezamăgim, motiv pentru care ne-am gândit să vă pregătim un extra something.

  Acest extra something înseamnă acest one on one, sau one on many pe care îl fac cu voi aici, într-un spatiu privat, în care voi vorbi puțin despre ce înseamnă din punctul meu de vedere orientarea ta ca make-up artist, la început de drum sau de ce nu ca make-up artist care are deja o cariera bine definită către alte orizonturi, mai profesionale:

  • care să-ți permită cumva accesul la clienți mai interesanți
  • care să-ți dea puțin mai multă libertate în programul tău
  • care sa te facă o persoană mai creativă, care să nu facă în niciun caz rabat la suma globală de bani pe care o câștigă pe durata unui an de zile sau durata unei luni de zile.


  Portofoliul unui make-up artist

  Așa că haideți să vă povestesc puțin despre ce înseamnă, din punctul meu de vedere, a avea un portofoliu care să te reprezinte și care să te facă până la urmă dezirabil pentru diferiți clienți.

  În trecut, și vorbesc despre perioada din urmă cu 10 ani, o perioadă în care eu am fost reprezentat la rândul meu de două mari agenții, te reprezenta practic munca și în special munca editorială, munca pentru care trebuia să te prezinti pe set cu un book.

  Trebuia să vizitez clienți, trebuia să vizitez agenții pentru a-mi găsi până la urmă aceea sferă în care doresc să activez și trebuia să mă vând cumva mai departe ca un profesionist reprezentat de munca mea fizică printată.

  În ziua de astăzi lucrurile s-au schimbat, vorbim mult mai mult despre o reprezentare prin prisma rețelelor de socializare, prin prisma Instragram-ului, prin prisma Facebook-ului.

  Sunt pană la urmă medii care îți permit să-ți expui munca și îți atrag un anume tip de clientelă. Dar nu întotdeauna clientela pe care o primești din aceste medii este neaparat clientela pe care ți-ai dorit să o ai sau cea cu care ți-ai dori să continui mai departe ca și profesionist.

  De aceea este important însă să înțelegi că felul în care vă prezentați într-un astfel de mediu, până la urmă, vorbește foarte mult despre voi, este oglinda voastră.

  Cât timp acolo prezentați un mediu profesional, un mediu variat, un mediu care să aibă o noimă, o continuitate și așa mai departe, veți fi cu siguranță priviți mai departe ca fiind niște profesioniști adevărați."  313 · Durata: 1:20:00 Premium
  Preț: 390.00 Lei

  Cumpără
  SAU

  Intră în cont în cazul în care deja l-ai cumpărat

  Alte cursuri


  Curs automachiaj de seara
  Curs automachiaj de seara

  Curs automachiaj de seara...

  Preț: 160.00 Lei 120.00 Lei
  Machiaj de mireasa
  Machiaj de mireasa

  Curs make-up online GRATUIT, trainer: Andra Papacu...

  Curs automachiaj de seara
  Curs automachiaj de seara

  Curs online susținut de Andra Papacu, trainer make-up cu peste 13 ani experiență. Vei învăța etapele, produsele și pensulele de care ai nevoie ...

  Preț: 160.00 Lei 120.00 Lei

  Despre Scoala de make-up Ramona Chirita


  Cine suntem

 • Suntem partener make-up Antena 1 si Antena Stars.
 • Absolventele noastre machiază la evenimentele Fashion TV.
 • Avem peste 2.000 de absolvente, din 2012 până în prezent.
 • Cine ne recomandă

 • avem peste 130.000 de fani pe Facebook;
 • am primit mai mult de 900 recenzii de 5 stele pe Facebook;
 • peste 13.000 de modele si-au dat check-in la Școala de make-up Ramona Chiriță.
 • Citește mai mult

  Înregistrează un cont gratuit Înregistrează un cont gratuit pentru a putea urmări toate cursurile gratuite